Gott Nytt År!

Imorgon morgon så åker lille jag till Åh som ligger utanför Göteborg för att åka på nyårsläger, sweet! När jag kommer hem vet jag faktiskt inte, den andra eller tredje skulle jag gissa på. Så nu skulle jag behöva börja packa, älskar att jag alltid börjar med allt i tid haha. Jaja whatevva, ni får ha en supermys nyårsafton och se upp för raketer CIAO!


Daniel Merriweather

Igår åkte jag, Tim, Tobias, Isabelle och hennes mormor till Borås för att handla, älska mellandagsrea haha råkade även somna och sova över hos Tobias. När vi vaknade så satte vi oss för att spela ett spel som Isabelle fått i julklapp och vi spelade det typ hela dagen, helt seriöst. Nu ska Teresia tvätta och göra iordning kläder för på Onsdag så försvinner hon ett tag Hihihii^^


Nu mina damer och herrar ska ni få lyssna på broder Daniel Merriweather.


Daniel Merriweather - Change

 

Daneil Merriweather - Red

 


I say WUT?

Vad håller fröken Teresia på med? jag har varit fruktansvärt patetisk och en stor fjant, men nu drar vi ett stort fett sträck över det, det är inte med i mina spelregler längre it's GONE!

Så nu nu NU vill jag ha sommar en moped och en Isabelle, jag vill ha sommarläger, sommrigt Gävle och spontana åka bussturer, I WANT A WOMEN MISSION!




Christmas

Igår började min dag med att jag vaknade upp hemma hos mor, vi år frukost och öppnade julklappar. När klockan slagit ett så skulle vi vara hos mormor för att äta dopp i grytan med kusiner men vi kom lite sent så för oss så var det när klockan slagit tio över ungefär. Till sist så åkte jag och bror ut i skogen till fam. Krig där vi hade lång julklapps öppning och en massa lek med Leos nya leksaker så jag hade mys och här ska bjudas på bilder! Kram


Leo, farfar och tomte


Minimor och Pappa


Pontus och Leo


Farmor Hahaha..

Pensionär poäng

HAHAhaha. Jag, Pontus, Carro och mamma har suttit och spelat bingolotto hela kvällen men vi har inte vunnit något så vi lägger ner det nu. Och för övrigt så har jag idag köpt alla julklappar, man ska vara i tid förstår ni ;)
Jag är även lite förvånad över att Gävlebocken inte har brunnit upp än, och ja. Jag tittar på den då och då med camen som håller koll på den hahah.. So long suckers


try to

Denna kväll har jag och mamma pyntat julgranen och den blev faktiskt ganska fin, och jag gjorde ett försök av att titta på sagan om de två tornen men jag somnade i soffan och sen gick jag där ifrån haha.. Så nu efter sjutusen gånger av försök att spela med Pinnen på msn så traskar jag i sängs. PUSS godnatt


Rebecka, P12a HAHAhaha


Julgran


Julgran

Thailand

Igår så hade vi mysigt julfirande för min syster som ska åka till Thailand idag och ska vara borta lite över två veckor. Vi kommer sakna dig siz,men vi kommer höras på skype haha Yeah!

Jag bjuder på denna oändligt snygga bild.


Rebecka, Pontus, Carolina och Jag


Rebecka, Mamma, Pontus, Carolina och Jag

Alexander Wang

Idag mina kära läsare ska jag bjuda på ögongodis, nämligen på Alexander Wangs galet snygga kläder och assesoarer. När jag blir rik så ska jag anställa han till att sy mina kläder och tillverka mina smycken.


Galet snyggt!


Ge mig!


Här är själva Alexander Wang




What's time?

Här folk får ni se hur min snygga klocka ser ut, nu ska jag gosa ner mig i min bästa filt jag fick pappa och familjen i Vårgårda är så galet trött! Godnatt, sov snyggt






2 cool 4 school

Idag mina kära vänner vaknade jag upp intryckt i en vägg haha, ibland kan det vara trångt att sova tre i en säng. Hur som helst det var inte det som var det viktiga, det viktiga var att jag och Isabelle faktiskt gick till skolan idag Plus att vi var där åtta när vi egentligen inte behövde sätta våra små fötter där idag Men men vi fick pratat med Eva om projektarbetet och vi gjorde tre hela läxor, this is so not Teresia style. Efter att vi varit duktiga så åkte vi till Isabelle och tog snygga cam kort, och sist men inte smämst var att vi åkte till Hanna. Seee yaaa!


Gott Nytt Jul!








Tjenixen

Sitter hos Isabelle som har fin främat, nämligen av ingen mindre än mig haha. Snart ska vi titta på film och äta världens godaste glass SWEET! Har haft kalas idag med och jag fick äntligen min efterlängtande klocka, ni ska få smakprov så fort jag har en snygg bild på't! Nu ska vi mysa vidare CIAO!


Lördag

Idag har jag varit hos far, hämtat julgran och diverse annat :) Sen åkte jag hem genom ett juligt Göteborg, mysigt! När jag kom hem så bakade jag och mamma lite sen åt vi mat till Grinchen haha ganska kul film. Men nu mina kära vänner ska jag mysa vidare och titta klart på Grinchen Bye.

18

Ja, nu är man väl 18 då (vuxenpoäng). Dagen började med att Mamma och Pontus kom in sjungandes till mitt rum, fick presenter och frukost på sängen, sen när vi var klara åkte jag till Hanna innan praktiken började, lunchade även där på dagen (vuxenpoäng). Klockan fyra när jag slutat kommer Tobias först in och sa grattis till mig sen kom även Isabelle inrusande i affären för att ge mig ett stort plakat och en present/julklapp (ska användas väl) haha, sen för att hitta på något nytt så gick vi till Hanna igen och efter ett litet tag så kom även Tim, Pontus och Sara. När jag kände mig klar så kom min mor och vi köpte thai mat åt oss och även min bror. MYS! Hoppas alla haft en fin dag :)


Väska jag fick av mamma.

Plånbok jag fick av mamma.

Örhängen jag fick av mamma.

Family Guy säsong 8 fick jag av bror och syster.

Plakat och rosa handklovar jag fick av Isabelle. (you don't wonna know)


DONE!

Okej, nu är jag klar med att borsta ut alla tover och har även gjort hår inpackning så nu ska jag börja med att sköta mitt hår igen för tror inte att jag och mamma kommer orka sitta och kamma ur tover i tre timmar en gång till haha. Så nu vet ni hur det gick och efter blod svett och tårar så klarade vi det, i alla fall efter tårar och svett. Nu ska jag sova snyggt med icke tovigt hår, Godnatt friends!


Hår

Okej, nu har dagen jag fruktat kommit. Da da DAM! Jag Teresia Carlsson ska borsta mitt hår och det känns inte lovande när hela mitt hår är en enda stor hårklump Haha jaja det blir nog klart någon gång sen om några timmar.
Om tre timmar fyller jag även 18, måste erkänna att jag inte vill det egentligen men eftersom alla förväntar sig att man längtar till sin 18 årsdag så kan man ju alltid låtsas. Over and Out!


Oh, you dirty girl

Har faktiskt handlat lite julklappar eller ah okej två Haha whatevva det är i alla fall något. Efter min stora shoppingtur så gick jag och Hanna till Hemköp för att köpa mat och tycker vi gjorde ett yppligt bra val, nu sitter vi här med maten uppe i halsen och tittar på simpsons. Jag kan idag inte ge er någon bil med d eller okej jag kan men vill inte
Take care!


Ärlighet, Respekt, Kärlek

Kan man nog komma ganska långt med i livet, om det dör i en så dör man nog i sin själ med, right?  Hur som helst, jag har varit med Tim idag, det fick bli film och chokladpudding MUMS. Jag, Hanna och Zac kom även på vad vi ska göra i sommar, i alla fall vad vi väldigt gärna vill göra nämligen åka till Tyskland och gå på Rock am Ring festivalen hade vart så awesome! Volbeat, System of a down, Hurts, Mando Diao, Coldplay, In Flames, Kings of leon och en massa band som jag inte vet vilka det är ska dit, skabbit boende i tält. detta är väl nästan som ett måste? Man får väl se vart pengarna räcker, jag ska ju trots allt till Grekland med Pinnen :D
See you laaater!





Idag är det Kent som står högt på min lyssnar lista!

Lovsång

Igår var lille jag på lovsångsmässa i Horred och det var mys med en massa pingis haha. När vi var klara där så åkte jag, Jessika och Ingrid hem till Emma för att ha pyamasparty hahaha jag va så ap trött det sista där. Vi tittade i alla fall på film och en massa girltalk Yeah! Idag så ska jag vara ensam hemma hela natten så funderar på att bjuda hit någon fin vän som vill dela natten med mig, eller om jag åker till någon, who knows? Och okej, nu vet jag. Blir nog Hanna och Tim! hahaha Puss ha det bra folks!


Jennie, Tobias, Isabelle, Jag, Sara och Tim

Viktor haha, Jag och Isabelle

Liseberg

Idag vaknade jag upp hos Hanna wiiie awesome! Efter att jag hade slutat min praktik så satte jag mig på bussen till Göteborg helt själv för att gå på Liseberg med Pappa, Gunilla, Lollo, Bella, Jennie, Leo, Carro och Pontus HAHAHA, Pinnen trodde jag va där med en ung man så hon kan få tro det (man ska inte förstöra andras lycka) Aja whatevva, Vi tittade runt, köpte Pocorn, mini dounuts och rostade mandlar WOUNDERFUL! Leo fick ge sin önskelista till tomten och ge honom en stor kram, han fick även mata renarna och till sist men inte minst TA TA TA DAM! Vi startade ett galet snöbollskrig som höll på ganska länge och ganska snabbt så ville andra med vara med. Vi kunde heller inte valt en bättre dag för snön bara raste ner över oss och det var mycket vackert så jag har haft en väldigt bra kväll. Godnatt kära läsare!


Weekend

I helgen har jag varit hos min fadre, eller ah från lördag till måndag haha whatevva! Hur som helst, vi tittade på trolltider, var ute med alla djur, åkte fyrhjuling och hade deeptalk ;) Imorgon börjar den lilla praktiken igen och nu är det bara två veckor kvar sen är det klart! För att fira lite så kan ni få lite bilder att titta på Puss på kramen


Pollarna

Eggvard

Säbb & Leo

Tussan

Finaly

Nu har jag tittat tider till att åka till pappa och jag åker från Skene kl. 15.28 och är framme i Vårgårda kl. 18.41 så nu ska jag packa och ringa ett litet samtal till fam. Krig när jag kommer, awesome. Så hejdå mina kära trogna läsare och ha en bra dag för det ska troligen jag om jag inte hoppar på fel tåg HAHaahaha... Kyss

Liten Bror: Leo Wilding Kalle Krig


Sleeping over

Idag nu snart ska jag till KU och idag ska vi nana över där, detta kommer nog bli kul hoppas jag! Imorgon så kanske jag ska jobba lite eller kanske inte det brors på vad min handledare säger, jag ska i alla fall försöka hinna åka till Pappa och baka pepparkakor, så kanske inte kommer vara jätte aktiv denna helgen eller så är det just det jag kommer vara, vet faktiskt inte. Puss o kram


Hemligheter

Kanske någon gång att någon i denna värld får veta mina hemligheter och jag skulle gissa på att det är dig jag skulle ha det lättast för att säga det till, det bara är så att man känner den vibben från dig att man kan säga allt och att det faktiskt stannar där. Du är sån som du ville vara som vi pratade om då, och kanske behöver man prata om saker för att inte bli helt veck eller så är det just det man inte ska göra utan hålla det för sig själv och bearbeta det själv.
DA DA DAM! vi får se vad jag väljer, kanske tar dar, kanske månader eller kanske år, det märker vi när jag känner mig redo att blotta om mitt liv och kanske inte orkar hålla det för mig själv längre.



Jag har aldrig riktigt haft en hobby men nu så har jag kommit på vad det alltid har varit, hemligeheter.

Marilyn Manson

Okej, idag är så not my day! Började med att jag gick upp tidigt för att göra mig iordning för att jag skulle gå till praktiken när jag väl är där så är det ingen där och egentligen kom lilla jag försent (dålig människa) aja, så jag väntade lite där sen efter tio minuter typ så bestämde jag mig för att gå till Hanna och när jag är där så hade jag glömt min mobil hemma gaaaah! trött man blir.. Aja sen så kunde jag inte komma hem för mitt fritidskort gäller ju inte förens efter fyra så jag fick vänta där sen när klockan är kvart i fem och jag sätter mig på bussen hem och tänker åh, nu ska jag skotta med min bror och ta snygga vinter kort! För det första är han inte hemma och för det andra så när man kommer upp till sitt rum och där ligger en fin liten lapp och jag ser att det är min mini mor Gunillas stil och där står det att dom har varit här för att överraska mig men ne jag har ju inte kunnat komma hem! Åh jag blir så trött på mig själv!! om jag bara inte hade glömt min lilla mobil så hade jag träffat dom jag behöver träffa ganska ofta för att ens palla med dagarna, så this is my f*cking day, enjoy!



Memories

Hello! Idag har jag haft en skön dag hos Hanna och vi kom in på 7 meter lång ***g åh roliga minnen HAHA men mer än så säger jag inte och ni får använda eran fantasi hur villt ni vill, det har ni min tillåtelse till. Men nu så har min lille klant Isabelle skärt sig på en glasbit och sagt aj så ska blåsa lite på det genom datorn hihi Hejsvejs!



RSS 2.0