BLÖ

Hardcore Superstar är likamed nostalgi i min hjärna! Hej min lilla emotid liksom haha jaja whatevva! Nu ska jag sova och jag ska sova snyggt Godnatt!

My good reputation

Standin on the verge


Saknad

Yes ännu en dag med saknad, och det är så många men det finns en som toppar alla och det värsta är att h*n finns runt om kring mig men det är inte den personen jag en gång lärde känna, och det är den personen jag lärde känna som jag saknar men snart är det tyvärr inte så mycket jag kan göra åt saken och det driver mig minst sagt till vansinne. Men är det något jag har lärt mig under mitt liv så är det att man aldrig ska tappa hoppet och jag är envis så någon gång ska jag få dig att bli du om du tillåter mig att visa hur.


Det jag saknar mest




Såklart min älskade Pinne med hihi

Moto Boy - Beat Heart

Nu är natten här och min världens bästa spotify lista hjälper mig att bli trött, ni ska få smakprov på vad jag lyssnar på om kvällarna när jag sjunker ibland lite för djupt ner i mina tankar. Nu ska jag sova snyggt och drömma sött, Godnatt! :)


Just nu min favorit låt


Kväll

Har duschat, gjort rent ansiktet och gjort min hud len så nu är jag klar för natten när den nu kommer mot mig och säger att jag ska sova. Njut av den underbara informationen och när ni tagit till er det, skriv ner det i era anteckningar. Ska även koka spagetti som jag ska ha till lunch imorgon, gör gärna lite utrymme till det med, tack och hej!

No smink, cuuult!



home

Sweet home! eller ska man säga hem ljuva hem?, jag vill inte hem.. fast det är ganska skönt ändå men helst vill man ju dock inte, helt ärligt så är det min katt som får mig att vilja komma hem och mitt rum annars så inte yeeeah idag kör vi på positivt! haha. Och kan ni gissa vart jag har tillbringat min natt? Nee, kan det vara hos Hanna? Tror jag får börja ge dom hyra och matpengar plus diverse annat ;) hahaa och lilla Charlie mannen är sjuk men han blir nog bra snart hoppas jag. Och och OCH! gissa vad vi fick reda på idag, aaah! *trummvilvel* dam dam dam DAM! SYSTEM OF A DOWN ska spela på metaltown vilket inte ska gå egentligen eftersom dom en gång splittrats men mot alla odds så ska dom dit, dock så kostar ju biljetterna hela min månadspeng plus lite mer suck! men på något sätt ska jag dit, funderar på att planka in ;)

Jaja whatevva det blev ett rörigt inlägg, lev med det :D



Upp and Go.

Nu ska vi åka iväg på julbordet, hoppas att det är godare mat för vill ni veta en hemlighet? jag gillar inte julmat så mycket, köttet kan gå bra om dom har gjort iordning det väl.


Tjuv

Idag ska jag och min släkt på mammas sida på julbord i Rydal (the center of the world) Förra året så kunde jag inte åka med för jag låg hemma i över 40 graders feber och kunde knappt röra mig i sängen på en vecka och vissa påstod att det vart den fina svin influensan som kom och härjade i mig men vad vet jag. Men men hur som helst så ska jag banne mej dit idag och jag ska parta med mina kusiner och leka tjuv och polis tills dom små liven inte klarar mer.


Ciao!

Nu går jag hejdå ha alla en bra kväll Xoxo.


Fredag!

Jag börjar bra med bra uppdatering japp japp haha.. NOT! den största anledningen är väl för att jag har sovit hos Hanna i två nätter nu och någon annan anledning kommer jag inte på. Men men det är fredag idag och det är gillat starkt! Jag ska sen till Skenes KU har en känsla av att det faktiskt kommer bli kul :)





Min kära katt kajsa som jag saknar något otroligt när jag är borta


Pra.. va?

Jag sa när mitt internet försvann att när jag får det igen så ska jag börja blogga igen, och yes här har ni mig så ta för er haha. Har snart förövrigt gjort klart 3 veckor av 6 veckor på praktiken, bra jobbat Teresia! Denna dagen har jag tillägnat mig åt en liten pojke med namn Tim och en liten flicka vid namn Hanna och även en liten Charlie man. Ciao duds.

Jag och liten Charlie

Måndag 22/11

Hej blogg haha. See ya!

RSS 2.0